Om os

“Mr. APE”

Historien om Agerskov Cykler & Ape Danmark starter tilbage i 1983 da en ung automekanikeruddannet Henning Madsen med ungdommens gåpåmod og optimisme beslutter sig for at starte sin egen virksomhed. Det er dog ikke biler Henning i første omgang vælger at fokusere på, men en kombination af cykler, knallerter og scootere. Dette bliver drivværket bag etableringen af virksomheden dengang under navnet Sport og Cykler Agerskov. 10 år efter etableringen af Sport of Cykler Agerskov bliver virksomheden en del af indkøbskæden Fri Cykler og i 1993 skifter Hennings virksomhed navn til Fri Cykler Agerskov. Senere kommer Agerskovcykler.dk til familien da Henning begynder at sælge cykler, scootere og reservedele på internettet. Fri Cykler kæden skifter i 2012 navn til Fri BikeShop, i 2014 vælger Henning et stærkere fokus på salg af El-cykler, Ape 50, Ivecar og El-Scootere og forlader derfor Fri Bikeshop kæden og virksomheden hedder i dag Agerskov Cykler. I 2012 tager salget af Ape 50 for alvor fart da Henning introducerer Ape 50 25 km/t udgaven. Den nye udgave får straks Hennings ”gamle” mekanikker hjerte til at sætte blodet i omløb og siden da er der blevet solgt Apes på livet løs. Så mange at i år 2020 har “Mr. Ape”, Henning Madsen, sat flere end 150 stk. på de danske veje. Den unge bilmekaniker i 1983 er i dag blevet en voksen mand, men kærligheden til
motorkøretøjer blomster stadig og det er denne kærlighed der driver Agerskov Cykler – en vaske ægte kærlighed for olie på fingerne.

Værksted:
“Jeg har eget værksted hvor jeg reparere alle former for Apes, Ive-Car, cykler og scooter, så hvis noget er kaput, kan jeg altid fixe det.” Agerskov Cykler tilbyder både enkelstående reparationer samt serviceordninger. Du er altid hjertelig velkommen i min butik til en snak over en god kop kaffe og en prøvetur i en Ape, Ive-Car, El Cykel, E-Scooter eller en scooter.

Jeg besvarer også gerne dine spørgsmål over telefonen eller på mail.

Med Venlig Hilsen

“Mr. Ape”

Henning Madsen

Agerskov Cykler
Hovedgaden 31
6534 Agerskov
74 83 38 83
salg@agerskovcykler.dk

ApeDanmark er en del af Agerskov Cykler.

*Der tages forbehold for trykfejl og forkerte priser på hjemmesiden.

Har du spørgsmål?