Ape Danmark

Ape 50 familien

Ape 50

Van 

Plads til det hele

Kr. 69.998,-

25km/t

45km/t

Ape 50

Pickup 

Åbent lad, masser af plads

Kr. 68.998,-

25km/t

45km/t

Ape 50

Cross Country 

En praktisk arbejdshest

Kr. 68.998,-

25km/t

45km/t

Ape 50

Top 

Større lad med aluminium

Kr. 68.998,-

25km/t

45km/t

ALLE APE MODELLER I VERSION 25 KM/T MÅ KØRES UDEN KØREKORT *

* Såfrem fører er født før 1995. Er fører født efter 1995, kræves der min. knallert kørekort. 

Designet til at passe dine behov

Mød familien Ape

Ape 50 kommer i fire forskellige modeller: Pickup, Top, Cross Country og Van. Alle modeller fåes i en version 25 km/t (må køres uden kørekort hvis føren er født før januar 1995) eller en version 45 km/t (kræver kørekort). Alle fire modeller bygger på de sammeværdier om at sikre din fleksibilitet og frihed gennem hele livet.

Ape 50 – eller den lille trehjulede Tuk Tuk scooter-bil – som de fleste har set og oplevet i Italien, er nu også godkendt i Danmark. I Italien har Ape 50 siden 1940 været et vigtigt element i transportsystemet både for private, og erhvervsdrivende så som baristaen, grønthandleren og håndværkeren m.m. Ape 50 er nem at komme rundt med, let at parkere, samt sjov at køre. I det hele taget er Ape 50 en rigtig arbejdshest, som også i Danmark kan løse mange transportbehov for både private og virksomheder.
Ape 50 er et økonomisk køretøj der kan køre helt op til 35 km på en liter benzin.

Et stort plus er, at Ape 50 regnes som en cykel når du skal parkere. Dette gør Ape 50 meget attraktiv i forbindelse med kørsel i den indre by, hvor det ofte kan være svært at finde parkering til biler o. ligne. Her kan du parkere Ape 50 hvor det er tilladt at parkere cykler, blot du ikke er til gene for andre.

Normalt når man kører en EU scooter skal man bære hjelm, dette er ikke tilfældet når du kører i Ape 50, den er nemlig udstyret med sikkerhedsseler. Ape 50 har 3 til 4 gear – plus bakgear, hvilket er til stor hjælp ved læsset køretøj, bakket terræn eller når man skal bakke ind i en baggård.

Ape 50 er produceret af Piaggio Italien, som i Danmark nok mest er kendt for scootere som Vespa – scooteren Gregory Peck og Audrey Hepburn kørte på i filmen ‘Prinsessen holder fridag’. Ape 50 henvender sig til en bred målgruppe svingende fra private, erhvervsdrivende samt institutioner der ønsker et nemt og pålideligt transportmiddel – eller som reklameobjekt – mulighederne er uanede.

Ring til os for en professionel rådgivning omhandlende netop dine behov.

Personal Customized

Special byggede APE

Vi bygger gerne en APE der passer til dine behov

Har du spørgsmål?